Πιστό στο όραμα του Νικόλαου Καλογερόπουλου και με σεβασμό στις προγραμματικές αρχές που ο ίδιος έθεσε, το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, Πρότυπο Πολιτιστικό Κέντρο για την Κορινθία, κάνει φέτος ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα. Το Καλογεροπούλειο Ωδείο δια του Διοικητικού Συμβουλίου του και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ανοίγει για άλλη μια χρονιά την μεγάλη αγκαλιά του έτοιμο να παρέχει υψηλού επιπέδου καλλιτεχνική παιδεία προς κάθε ηλικίας ενδιαφερόμενο. Τα τμήματα Κλασικής και Μοντέρνας Μουσικής, Ανώτερων Θεωρητικών, Μουσικής Σημειογραφίας – Σύνθεσης στον Υπολογιστή και Παραδοσιακής Μουσικής, Εισαγωγής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου και στα Μουσικά Σχολεία, Μουσικής Προπαιδείας και Θεατρικού Παιχνιδιού, Ζωγραφικής και Γλυπτικής, Παραδοσιακών Χορών και Μουσικών Συνόλων (Χορωδία – Ορχήστρα – Συγκροτήματα) συνεχίζουν και φέτος με νέο σχεδιασμό την προσφορά τους και στόχο να εξάψουν το ενδιαφέρον σας και να προκαλέσουν τον ενθουσιασμό σας.

Τόσο τα ατομικά όσο και τα ομαδικά μαθήματα μας που γίνονται πάντα από εξαιρετικούς καθηγητές, καλλιτέχνες και μουσικούς, προσφέρουν γνώση, ψυχική τόνωση και πνευματική καλλιέργεια, αλλά ταυτόχρονα και τη δυνατότητα στα χαρισματικά παιδιά να ανακαλύψουν τα κρυμμένα προσόντα τους.

Τα Υποχρεωτικά Μαθήματα Θεωρίας και Αρμονίας, όπως επίσης και αυτά της Χορωδίας και Ορχήστρας προσφέρονται και φέτος ΔΩΡΕΑΝ!

Με την πεποίθηση ότι ο πολιτισμός καθορίζει το μέτρο της ψυχικής και πνευματικής καλλιέργειας,
σας περιμένουμε στο γνώριμο πια, φιλόξενο χώρο του Καλογεροπούλειου Ωδείου για να ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι της γνώσης και του πολιτισμού!

“Μάθε μουσική από τους κορυφαίους…!”

Έναρξη εγγραφών από 3 Σεπτεμβρίου.
Έναρξη μαθημάτων από 10 Σεπτεμβρίου.
Πληροφορίες Εγγραφές: Καθημερινά 5μ.μ – 9μ.μ
Τ. 27410 22385

Καλή εκπαιδευτική χρονιά σε όλους!”