Σε αναμονή των νέων μέτρων αποδέσμευσης της διδασκαλίας Πνευστών Μουσικών Οργάνων, ο καθηγητής Στέφανος Χατζηαναγνώστου θα είναι από την φετινή εκπαιδευτική χρονιά ανάμεσα στους καθηγητές μας.
Τον καλωσορίζουμε και σας περιμένουμε!
Οι εγγραφές συνεχίζονται!
Πληροφορίες: Γραμματεία Καλογεροπούλειου Ωδείου, τηλ: 2741022385 Καθημερινές:16:00 – 21 :00, Σάββατο 10:00 – 14:00

Ο καθηγητής Στέφανος Χατζηαναγνώστου ξεκινά
Ο Στέφανος Χατζηαναγνώστου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1986. Έχει πτυχίο φλάουτου με βαθμό Άριστα παμψηφεί από το Δημοτικό Ωδείο Θήβας (τάξη Λίζας Καλαφάτη).
Παρακολούθησε σεμινάρια για την διδασκαλία του φλάουτου, αλλά και τον αυτοσχεδιασμό, μελετώντας παράλληλα την τζαζ και έθνικ μουσική με επίκεντρο το φλάουτο. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται έντονα και με την συγγραφή βιβλίων με μουσικό περιεχόμενο για φλάουτο αλλά και για άλλα πνευστά.
Έχει εμφανιστεί στο Ηρώδειο ως σολίστ φλάουτου στην παράσταση «Αμύντας» σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου, και ως Α’ φλάουτο στην όπερα «Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα του μικροαστού» (Kurt Weill/Bertolt Brecht). Είναι ενεργό μέλος των ”Alcedo Folk band”, με πλούσια παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και με ειδικό παιδαγωγικό πρόγραμμα για σχολεία. Επίσης είναι μέλος του συνόλου έθνικ/τζαζ/μουσικής δωματίου “Gitante”. Συνεργάζεται επί σκηνής για πολλά χρόνια με την σολίστ του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια και τον σολίστ της φυσαρμόνικας Μάνο Αβαράκη. Έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες ως φλαουτίστας αλλά και ενορχηστρωτής με πολλές συνεργασίες (Μίλτος Πασχαλίδης, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Παντελής Θαλασσινός, Ερωφίλη, Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Κώστας Θωμαΐδης, Βασίλης Λέκκας, Ρίτα Αντωνοπούλου, Αντώνης Μιτζέλος κ.α.). Μετράει πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παρουσίες όπως το «Αλάτι της γης» της ΕΡΤ1 και τα ERT sessions του Δεύτερου Προγράμματος.
Επίσης έχει έντονη παρουσία στη δισκογραφία σαν ενορχηστρωτής αναλαμβάνοντας πολλές δισκογραφικές παραγωγές κυρίως στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι.
Εργάζεται στη Φιλαρμονική Ορχήστρα Θήβας και διδάσκει κλασικό φλάουτο και αυτοσχεδιασμό σε διάφορα Ωδεία κυρίως στην Αθήνα.