Επανέναρξη μαθημάτων μετά την άρση της καραντίνας COVID19

Το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού ανοίγει και πάλι για να δεχθεί τους αγαπημένους του μαθητές.

Από αύριο, Δευτέρα 18 Μαΐου, οι αίθουσες του Ωδείου αλλά και οι καρδιές μας θα είναι έτοιμες να υποδεχθούν μικρούς άνω των 11 ετών, αλλά και μεγάλους στο ταξίδι της Μουσικής. Όλοι όμως, και κυρίως οι μικρότεροί μας φίλοι, θα μπορούν να παρακολουθούν εξ αποστάσεως το μάθημά τους από τους έμπειρους καθηγητές του Ωδείου μας και να ολοκληρώσουν τη φετινή εκπαιδευτική χρονιά δημιουργικά, σαν να μη χάθηκε μια μέρα. 

Τα μαθήματα που δε θα ξεκινήσουν ακόμη είναι:

  • Μονωδία
  • Φλάουτο
  • Κλαρινέτο
  • Σαξόφωνο
  • Drums

Τα υπόλοιπα μαθήματα θα γίνονται κανονικά, είτε με φυσική παρουσία, είτε μέσω Διαδικτύου (για τους κάτω των 12 ετών ή και όσους άλλους το επιθυμούν).

Θυμίζουμε ότι όλοι οι χώροι του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος έχουν σχολαστικά απολυμανθεί, είναι πλήρως αεριζόμενοι, πληρούν στον απόλυτο βαθμό τις προϋποθέσεις αποφυγής συγχρωτισμού που δίνει ο ΕΟΔΥ, ενώ επιτρέπουν τη διεξαγωγή των μαθημάτων με τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ καθηγητή και σπουδαστή.

Τόσο οι καθηγητές όσο και οι σπουδαστές είναι υποχρεωμένοι να προσέρχονται στον χώρο μας με δική τους μάσκα και με αντισηπτικό που θα προμηθεύουμε εμείς.

Μεταξύ των μαθημάτων, θα μεσολαβεί πεντάλεπτος αερισμός της αίθουσας διδασκαλίας.

Κατεβάστε το σχετικό ΦΕΚ σε μορφή PDF