Πρόγραμμα… με πρόγραμμα από τον ειδικό!

All the way from Πύργο Ηλείας, ο εικονιζόμενος κ. Παναγιώτης Ζαφειράκης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, διδάσκων στο Τμήμα Διοίκησης, Οικονομίας & Επικοινωνίας Πολιτιστικών & Τουριστικών Μονάδων του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, με μεταπτυχιακά στην Ενέργεια & το Περιβάλλον και στις Παγκόσμιες Προκλήσεις & Συστήματα Αναλύσεων, ταξίδεψε και αφιέρωσε το Σάββατό του για να μας εξηγήσει και εκπαιδεύσει στα τί και στα πώς ενός προγράμματος – λειτουργικού συστήματος το οποίο, εργαζόμενος εθελοντικά, παραμετροποίησε, όπως λέμε στη γλώσσα αυτή, ή αλλιώς, «έφερε στα μέτρα» και στις ανάγκες του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος Τεχνών και Πολιτισμού. Το ηλεκτρονικό αυτό πρόγραμμα θα τεθεί σε εφαρμογή από τη νέα σαιζόν, 2020 – 2021.

Με τη χρήση του, διευκολύνεται το έργο της γραμματείας και διοικητικής υποστήριξης του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος Τεχνών και Πολιτισμού, αλλά όχι μόνο αυτής. Κάθε σπουδαστής των δραστηριοτήτων του Καλογεροπούλειου θα έχει τη δική του καρτέλα, με πλήρη καταγραφή όλων των απαραίτητων πληροφοριών, μαθήματα, εξοφλήσεις, καθηγητές, τα πάντα όλα, που λένε, και άλλα, που δε λέμε.

Δε θα ανοίξουμε όλα τα χαρτιά μας, ακόμα. Κρατάμε πολλούς άσσους στο μανίκι μας. Τεχνολογικούς και μη. Ένα μικρό σπόιλερ, όπως λέγεται ελληνιστί, θα κάνουμε μόνο: και άλλες συνεργασίες τέτοιου είδους έρχονται; Επίκεινται; Ζυμώνονται; Το ρήμα θα το διαλέξουμε εν ευθέτω χρόνω.