Σε κλίμα έντονης συγκίνησης, σε μια σεμνή τελετή, έγινε σήμερα στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα η παράδοση της δωρεάς από την οικογένεια Γιώργου Γκίλλα – Κωνσταντίνας Κόκκαλη, το πιάνο εκμάθησης των μαθητών του ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕΙΟΥ Ωδείου.

Η παραπάνω δωρεά έγινε εις μνήμην της κόρης τους Αγγελικούλας που σήμερα θα γινόταν 25 χρονών.

Η γιαγιά και ο παππούς καθώς και στενοί φίλοι του ζευγαριού με τα μάτια γεμάτα δάκρυα παρακολούθησαν την λιτή τελετή που είχε ετοιμαστεί για τον σκοπό αυτόν. Η μαθήτρια του πιάνου Γεωργιάννα Καλογεροπούλου τραγούδησε συνοδευόμενη από την καθηγήτρια πιάνου κ. Καββαδία το τραγούδι σε στίχους και μουσική Μαίρης Χάψα που έγραψε ειδικά για την περίσταση, αφιερωμένο στην Αγγελικούλα.

Γονείς και παιδιά από το τμήμα προπαιδείας έδωσαν έναν τόνο χαράς στην εκδήλωση.
Η προσφορά της οικογένειας της Αγγελικούλας έδωσε μια ακόμη ευκαιρία σε πολλούς Κορίνθιους να μάθουν το έργο που επιτελείται στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα.

Αγγελικούλα, όλα τα παιδικά χεράκια που θα ακουμπούν τα πλήκτρα είναι σίγουρο πως θα τραγουδούν για σένα και τα άλλα αγγελούδια εκεί στον κήπο του ουρανού! Γλυκά, λουλούδια, παιδικές φωνές, τραγούδια και ελπίδα!

Σας ευχαριστούμε…!!!