Καθηγητές
Οι καθηγητές μας, σπουδαίοι μουσικοί και καλλιτέχνες έχουν αναλάβει να μεταλαμπαδεύσουν το πνεύμα και το όραμα του Νικόλαου Καλογερόπουλου στη νεολαία της Κορινθίας. Η πλούσια καλλιτεχνική δράση στην Ελλάδα και το Εξωτερικό αλλά και η υψηλή παιδαγωγική τους επάρκεια εγγυώνται την ευόδωση αυτής της προσπάθειας.
Καλλιτεχνική Διεύθυνση

Καθηγητές Ωδείου
Γεννήθηκε στο Λουτράκι. Είναι διπλωματούχος τρομπέτας του ωδείου ¨ ΑΙΓΑΛΕΩ ¨ από το 2002 με καθηγητή τον Κωνσταντίνο Ρίζο.
Πτυχιούχος Ενοργάνωσης Πνευστών Οργάνων του ωδείου ¨ ΗΧΩ ¨ από το 2020 με καθηγητή τον Γεώργιο Οικονόμου. Η ενασχόληση και η αγάπη του για τη μουσική ξεκίνησε από νεαρή ηλικία. Ξεκίνησε από την φιλαρμονική του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας με αρχιμουσικό τον Κωνσταντίνο Σαμο’ί’λη και καθηγητή τρομπέτας τον Κωνσταντίνο Ρίζο όπου και συνέχισε τις σπουδές του μαζί του.
Είναι ιδρυτικό μέλος της νεανικής συμφωνικής ορχήστρας της Ο.Λ.Μ.Ε. όπως επίσης ιδρυτικό μέλος της νεανικής συμφωνικής ορχήστρας του 3ου προγράμματος της Ε.Ρ.Α. Υπήρξε μουσικός της φιλαρμονικής του δήμου Κερατσινίου από το 1999 έως το 2010 Καθηγητής χάλκινων και υπαρχιμουσικός στη φιλαρμονική Περαχώρας. Συνεργάτης από το 2016 έως σήμερα με την φιλαρμονική ορχήστρα Κορίνθου Εκτός από την κλασσική μουσική ασχολείται με την ελληνική παραδοσιακή μουσική ( Μακεδονία). Έχει δώσει συναυλίες και παραστάσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, εξωτερικό και ομογένεια ( Σικάγο, Ρουμανία, Αγγλία κ.α.).
Έχει συνεργαστεί με καταξιΩμένους αρχιμουσικούς, μουσικούς και τραγουδιστές όπως Ιάκωβος Κονιτόπουλος, Γιάννης Κότσιρας, Πασχάλης, Γιάννης Βογιατζής Νίκος Φιλιππίδης, Χρόνης Α’ι’δονίδης , Βαγγέλης Δημούδης κ.α. Έχει συνεργαστεί με το Λύκειο Των Ελληνίδων και παραρτήματα του, με το Εθνομουσικολογικό Ίδρυμα Πέτρου Γ. Ζήση για την διάδοση της παραδοσιακής μας μουσικής και χορών σε παραστάσεις όπως και με άλλους πολιτιστικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα





Ο Παναγιώτης Παπαθανασίου διδάσκει Drums κ προετοιμάζει τους μαθητευόμενους για τις εξετάσεις της διεθνούς πλατφόρμας πιστοποίησης διπλωμάτων RSL Awards RockSchool της οποίας το Καλογεροπούλειο Ωδείο είναι πιστοποιημένος συνεργάτης.
6ος χρόνος δυνατής συνεργασίας με πολλές επιτυχίες!!!
Ο Παναγιώτης Παπαθανασίου έχει γεννηθεί στην Κόρινθο και είναι κάτοχος διπλώματος του προγράμματος ROCKSCHOOL Ltd (Grade 8), ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Lab Camp (Chris Coleman, Mike Johnston, Mike Kapilidis Derek Roddy, George Kollias, Horacio Hernandez, Gergo Borlai, Richard Spaven, Mike Dolbear, Eric Moore, Dali Mraz, Dave DiCenso, Chus Gancedo, Marco Minnemann, Marko Djordjevic). Με πολύ ενδιαφέρον προσφέρει την τεχνογνωσία του σε μικρές και μεγάλες ηλικίες αποκαλύπτοντας τα μυστικά της μουσικής τέχνης των Drums.





Γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας και τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Θεολογία στην Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ – πτυχίο 1996), ενώ είχε σημαντική παρουσία στη ρεμπέτικη μουσική σκηνή της πόλης τραγουδώντας και παίζοντας τρίχορδο μπουζούκι και λαϊκή κιθάρα επί δεκαετίας (1989 – 2000). Απέκτησε το πτυχίο της βυζαντινής μουσικής (1997) και το δίπλωμα (1999) από το Ωδείο ΄΄Πεντάγραμμο΄΄ στην ίδια πόλη. Ξεκινώντας τις σπουδές του στο ούτι με δασκάλους του τον Ζιάντ Ραντζάμπ και Χάικ Γιαζιτζιάν πέρασε στην μουσικολογία (ΠΑΜΑΚ) συνεχίζοντας τη μελέτη στο ούτι με τον Κυριάκο Ταπάκη και Θύμιο Ατζακά. Σπούδασε λαούτο με τον Χρήστο Ζώτο, ταμπουρά – θεωρητικά Ανατολικής μουσικής με τους Ν. Γράψα και Α.Καψοκαβάδη και απέκτησε το πτυχίο παραδοσιακής μουσικής (δεξιοτεχνία ταμπουρά – πτυχίο μη αναγνωρισμένο από το ΥΠΠΟ) από το ωδείο ‘’Φόρμιγξ΄΄ Μοσχάτο (1993-2005).
Παρακολούθησε μαθήματα εκτέλεσης – έκφρασης του βυζαντινού μέλους και ορθοφωνίας με τον τέως πρωτοψάλτη του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως Λ. Αστέρη, όπως και μαθήματα έρευνας και διδασκαλίας του Βυζαντινού, Μεταβυζαντινού και Παραδοσιακού Μουσικού Ρεπερτορίου με τους Δ. Σουρλαντζή, Χ. Ταλιαδώρο, Δ. Νεραντζή και Ι. Καϊμάκη (1999-2000). Επιμορφωτής και επιμορφούμενος ποικίλων σεμιναρίων με θέμα την έρευνα και διδασκαλία του ρεπερτορίου της παραδοσιακής και βυζαντινής μουσικής, παραδοσιακού τραγουδιού, όπως και τη διδασκαλία παραδοσιακών οργάνων, δημιούργησε και οργάνωσε αντίστοιχα τμήματα εκμάθησης σε ωδεία, μουσικές σχολές, δήμους – πολιτιστικά κέντρα και συλλόγους, διδάσκοντας όλα τα παραπάνω (1998-2019). Επί μακρόν χοράρχης στη δημιουργία οργάνωση και διδασκαλία χορωδιών παραδοσιακού τραγουδιού και εκκλησιαστικών ύμνων, ξεχώρισε με τις ερευνητικές του δραστηριότητες και στη βυζαντινή μελουργία, ενώ συμμετείχε σε ηχογραφήσεις μουσικών οπτικών δίσκων [CD] εκκλησιαστικών ύμνων με βυζαντινούς χορούς, όπως και με εμφανίσεις σε ΜΜΕ (1995 έως και σήμερα). .
Εμπειροτέχνης αλλά παράλληλα μελετητής – ερμηνευτής στο ρεμπέτικο και στην λαϊκή κιθάρα, τζουρά, μπαγλαμά (τα οποία και διδάσκει), κοινοποίησε την παρουσία του με αξιόλογους συνεργάτες από το Πρώτο και Δεύτερο πρόγραμμα της ΕΡΤ σε αφιερωματική σειρά εκπομπών για το ρεμπέτικο. Επιμελείται, ενορχηστρώνει και συνθέτει μουσική για θεατρικές παραστάσεις ΄΄Λειτουργία κάτω απ΄την ακρόπολη΄΄ Νικηφόρου Βρεττάκου, Πολιτιστικός σύλλογος ΄΄Λύσσιπος΄΄ – Κιάτο, ΄΄Εκκλησιάζουσες΄΄ Αριστοφάνη, Εθνικό θέατρο – Επίδαυρος. Σημαντικές οι συνεργασίες του με εξαιρετικούς μουσικούς, όπως με την αείμνηστη συνεργάτιδα και δασκάλα του, Δόμνα Σαμίου, όταν ο ίδιος επιμελήθηκε μια από τις πιο αξιόλογες μουσικές παραστάσεις προς τιμήν της στο πνευματικό κέντρο Χαϊδαρίου με σκωπτικά τραγούδια της αποκριάς, όπου εισηγήθηκε ο πρύτανης της Παντείου Βασίλης Φίλιας. Ο τοπικός τύπος αναφέρθηκε σε αυτήν ως την καλύτερη της περιόδου εκείνης.
Υπηρετεί ως καθηγητής παραδοσιακής μουσικής και παραδοσιακών οργάνων, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στα μουσικά σχολεία από το 2004 έως σήμερα, ενώ δραστηριοποιείται με αξιόλογους μουσικούς και σχήματα τόσο σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ, όσο σε παραστάσεις χορευτικών συλλόγων, παραδοσιακές εκδηλώσεις και διάφορες παραγωγές – παρουσιάσεις ποικίλου καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος. Τη φετινή χρονιά κατευθύνεται στην ολοκλήρωση αξιόλογου ερευνητικού έργου στη Βυζαντινή Μελουργία, ενώ βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας εγχειριδίου για διδασκαλία στα παραδοσιακά όργανα, ούτι, λαούτο, ταμπουρά, σκοπεύοντας την έκδοση – μεθόδου διδασκαλίας για τον Ταμπουρά, ως όργανο αναφοράς της ελληνικής – βυζαντινής παραδοσιακής μουσικής. Συνεχίζει μέχρι σήμερα να έχει ενεργό δράση στον μουσικό χώρο μετά και τη δημιουργία του μουσικού σχήματος ΄΄Σμιγάδι΄΄ [(2017) https://www.facebook.com/smigadi/ ] με ποικίλη δραστηριότητα σε πρωτότυπες μουσικές παραγωγές και αφιερώματα, δισκογραφία και εμφανίσεις σε πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.


Η Κάτια Πάσχου, υψίφωνος, θεατρολόγος της Φιλοσοφικής Αθηνών και απόφοιτος του Mannes College of Music της Νέας Υόρκης, έχει επίσης σπουδάσει υποκριτική στο Transformational Acting Studio της Sande Shurin στην Νέα Υόρκη. Ξεχώρισε από τα πρώτα της βήματα ως εξαιρετικό ταλέντο πρωταγωνιστώντας, μαθήτρια ακόμα, ως Σταχτοπούτα του Rossini σε παραγωγή της παιδικής σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και λίγο αργότερα με δίπλωμα μονωδίας από την τάξη του Τζων Μοδινού και υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη. Το 2008 έδωσε το επίσημο ατομικό της ρεσιτάλ στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης ως νικήτρια του διεθνούς διαγωνισμού Artists International Presentations, και το 2010 επαναπατρίστηκε, συνεχίζοντας τη μελέτη ρόλων ρπερτορίου με τη Ζανετ Πηλού, και από τότε σηματοδοτείται και η ενεργός δράση της ως σολίστ με βάση την Αθήνα σε ένα ευρύτατο ρεπερτόριο και σε ένα μεγάλο φάσμα καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.
Ως διδάσκουσα φωνητικής έχοντας παρακολουθήσει το πρόγραμμα Yoga Teacher Training της Yogacademy έχει εξειδικευτεί στην τεχνική της αναπνοής τραγουδιού, ενώ στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος νέων καλλιτεχνών «The Katia Paschou Project» έχει αναπτύξει μια δική της μέθοδο πάνω στην ερμηνεία, σκηνική παρουσία και το περφόρμανς.
Ως σολίστ έχει πρωταγωνιστήσει στην Εθνική Λυρική Σκηνή με ρόλους όπως: Musetta (La Bohème/Puccini), Valencienne (Εύθυμη Χήρα/Lehàr), Adele (Νυχτερίδα/Strauss), Papagena (Μαγικός Αυλός/Mozart). Το ρεπερτόριο της περιλαμβάνει επίσης κλασικά έργα όπως το Stabat Mater του Pergolesi, το Requiem του Mozart, αλλά και σύγχρονα όπως The Turing Opera του William Antoniou, A short Story του Ιωσήφ Παπαδάτου, το Τραγούδι της Λητώς των Μωραΐτη – Παπαγεωργίου, τα δύο τελευταία γραμμένα για την ίδια. Οι κύριες εμφανίσεις της στο εξωτερικό περιλαμβάνουν τους ρόλους της Violetta στην Traviata του Verdi στο Καναδά και της Susanna στους Γάμους του Φίγκαρο του Mozart στο Τορίνο, καθώς και μια μεγάλη σειρά συναυλιών στην Ισπανία, Νέα Υόρκη, Καλιφόρνια. Έχει επίσης συνεργαστεί με σημαντικές ορχήστρες: Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων. Έχει συμμετάσχει σε σημαντικά φεστιβάλ, Ναυπλίου, Κυκλάδων, Σαντορίνης, Δημήτρια και έχει δώσει ρεσιτάλ δίπλα στο διεθνούς φήμης μπάσο Δημήτρη Καβράκο, με το οποίο μελετά τεχνική από το 2015.
Με όραμα τη διεύρυνση του κοινού της όπερας έχει δημιουργήσει παραστάσεις κλασικής μουσικής, όπως «Τρεις Σοπράνο στο Τσάι μου», εκπαιδευτικά προγράμματα στο Ιδρύμα Θεοχαράκη, όπως «Συμμετοχική Όπερα» και έχει παρουσιαστεί ως Tedx Speaker-Performer στη διεθνή διοργάνωση Tedx Athens 2012 the ones who do, με θέμα ομιλίας «Πώς να δεις την όπερα πιο «cool». Συνεργάζεται ως σολίστ με το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα από το 2020 και από το 2022 διδάσκει φωνητική στο Καλογεροπουλειο Ωδείο. www.katiapaschou.com
Ο Παναγιώτης Σιωράς γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε κλαρινέτο με τον Ευστάθιο Κιοσόγλου με τον οποίο και πήρε το δίπλωμά του το 2005. Στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα με τους Ronald van Spaendonck, Stanley Drucker, Claude Faucompre κ.ά. Από νωρίς ασχολήθηκε με το μπάσο κλαρινέτο στο οποίο μαθήτευσε με τον Armand Angster. Ήταν ιδρυτής και διοργανωτής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κλαρινέτου (Αθήνα 2008, Ναύπλιο 2010). Δραστηριοποιείται κυρίως στη σύγχρονη σκηνή όπου έχει πολλές πρώτες εκτελέσεις και ηχογραφήσεις έργων. Είναι μέλος του συνόλου σύγχρονης μουσικής Φ Faos Ensemble και του Terra EnsembleTrio. Διδάσκει στο Διεθνές Ωδείο Αθήνας.
Η Ιζαμπέλα Χατζηίωάννου είναι Διπλωματούχος Βιόλας και Πτυχιούχος Βιολιού, Πιάνου και Αρμονίας!
Είναι ακόμη απόφοιτος του τμήματος Διεθνών, Περιφερειακών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Είναι κάτοχος Πτυχίου Πιάνου (τάξη Ελένης Καράκογλου) , Πτυχίου Ειδικού Αρμονίας (τάξη Θεόφιλου Βουτσινά) με βαθμό Άριστα από το Ωδείο Αιγάλεω, και Πτυχίου Βιολιού με βαθμό Άριστα (τάξη Κων/νου Σταυρίδη, Δημοτικό Ωδείο Θήβας),καθώς και Διπλώματος Βιόλας με βαθμό Άριστα (τάξη Ηλία Σδούκου, Ωδείο Ορφείο Αθηνών).
Ως μουσικός ορχήστρας, έχει συμμετάσχει σε ποικίλα μουσικά σύνολα και ορχήστρες, όπως την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων ΑΣΟΝ, την ορχήστρα δωματίου Μικρή ΑΣΟΝ, την Camerata Junior, την Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων ΦΙΛΟΝ, την ορχήστρα εγχόρδων FLEX string ensemble του Ωδείου Αθηνών, το νεανικό κουαρτέτο εγχόρδων FourTe, καθώς και σε συναυλίες σε συνεργασία με την Γερμανική Ευαγγελική Εκκλησία Αθηνών και την μπάντα της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Με πάνω από 50 συναυλίες τα τελευταία χρόνια σε χώρους όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Εναλλακτική Σκήνη του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, τα Προπύλαια του Παν/μίου Αθηνών, τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση κ.ά., καθώς και με συμμετοχή σε σεμινάρια και διεθνη φεστιβαλ μουσικής δωματίου, δραστηριοποιείται συνεχώς στο χώρο της κλασσικής μουσικής, της συμφωνικής ορχήστρας και των συνόλων μουσικής δωματίου.
Ως καθηγήτρια έχει συνεργαστεί με το Μητροπολιτικό Ωδείο Λιβαδειάς, την Ακαδημία Μουσικής και Τεχνών Λιβαδειάς – Ωδείο Ιωνικός Ρυθμός,καθώς και με Μουσικές σχολές σε Αθήνα και Πειραιά.
Διδάσκει βιολί, βιόλα πιάνο, θεωρητικά και μουσική δωματίου στην Μουσική Σχολή ‘ΗΧΟΧΡΩΜΑ’ Αυλώνος, στην Μουσική Σχολή ‘Νέα Μορφή’’ Περιστερίου και στο Ωδείο ‘ΗΧΩ’ Πετρουπόλεως.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1982, ο Παναγιώτης Μάρκος σπούδασε Πιάνο στο Λονδίνο δίπλα στον Peter Bithell, αποφοιτώντας με τιμές & Βραβείο διάκρισης στην ερμηνεία, από τo «Middlesex University. Συνέχισε Μεταπτυχιακές σπουδές στη πιανιστική ερμηνεία, στο «Goldsmiths College, University of London», στην τάξη του καθηγητή Alexander Ivashkin, παρακολουθώντας επιπλέον μαθήματα πιάνου με τον Andrew Zolinsky. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρακολούθησε Master Class με τη Vanessa Latarche, τον Christopher Elton, τον Martino Tirimo & τον George Hadjinikos με τον οποίο διακατείχε μια βαθιά φιλιά & μακροχρόνια μαθητεία για τον ίδιο αλλά & τους μαθητές του, μέχρι το θάνατο του. Το 2021 επεκτείνει τις μουσικές του γνώσεις, σπουδάζοντας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο ΜΑ στις Τέχνες και Τεχνολογίες Ήχου με ειδίκευση τη Σύνθεση (σε εξέλιξη). Είναι επίσης πτυχιούχος του Ειδικού Αρμονίας με καθηγητές τον Πέτρο Μπεράτη και τη Στέλλα Σκλάβου και απόφοιτος του μονοετούς υποχρεωτικού κύκλου σπουδών Μουσικοκινητικής αγωγής της Σχολής Μωραΐτη.
Η μέχρι τώρα δράση του περιλαμβάνει εμφανίσεις στην Ελλάδα & το εξωτερικό ως σόλο πιανίστας και ως μέλος μουσικών & φωνητικών συνόλων, με συμμετοχές σε εκπομπές της Ελληνικής ραδιοτηλεόρασης όπως στην ΕΡΑ3, ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3 αλλά και σε χώρους όπως, το Μέγαρο μουσικής Αθηνών και ο Κήπος του Μεγάρου, την Εθνική Λυρική Σκηνή, το ΚΠΙΣΝ (CNFCC), το θέατρο Απόλλων, το Badminton, το Half Note, το Γυάλινο μουσικό θέατρο, το 12ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου, το Βήμα Νέων Καλλιτεχνών του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, το Hellenic Center του Λονδίνου, το Art Base των Βρυξελών, το Musikaliska Concert Hall στη Σουηδία, το 30ο Διεθνές Φεστιβάλ στο Σαράγεβο, το Φεστιβάλ της Σους στην Τυνησία, αλλά και σε πολλά άλλα φεστιβάλ, μουσικές σκηνές θέατρα και συναυλιακούς χώρους, σε διεθνές επίπεδο. Οι ερμηνείες του εναλλάσσονται σε μουσικά στυλ μεταξύ «Κλασικής» και «Εθνικ» μουσικής. Υπήρξε επί μακρόν μέλος της Ορχήστρας «ΑΤΤΙΚΑ» ως πιανίστας, ενορχηστρωτής και τσεμπαλίστας, καθώς και ως πιανίστας και ιδρυτικό μέλος του κουιντέτου «Athens Tango Ensemble», μετέχοντας στις δισκογραφικές δουλειές: το 2012 στο πρώτο άλμπουμ της «ΑΤΤΙΚΑ» με τίτλο «Musica Poetica» ένα αφιέρωμα στο Νικηφόρο Βρεττάκο και το 2018 στο πρώτο ομώνυμο άλμπουμ του Tango Quintet «Athens Tango Ensemble» κατά αντιστοιχία. Το 2021 ηχογράφησε τη μουσική πάνω σε δέκα ποιήματα από τη «Συλλογή 22 ΤΑΝΚΑ» της Αναστασίας Πεπέ σε μουσική σύνθεση Κώστα Αγουρίδη, ερμηνευμένα από τη σοπράνο Αλίκη Παππά. Ο ίδιος επίσης ασχολήθηκε με τη σύνθεση οργανικής και ηλεκτροακουστικής μουσικής, επενδύοντας μουσικά θεατρικές παραστάσεις, παραμύθια, Animation κ.ά. Στις τελευταίες συνθέσεις του συμπεριλαμβάνονται η μουσική για μικρή συμφωνική ορχήστρα και χορωδία στο παραμύθι της Στέλλας Αρβανίτη «Το Κυπαρίσσι Που Έγερνε» σε στίχους της ιδίας, αλλά και η μουσική για το θεατρικό «Η Πινακοθήκη των ηλιθίων» του Ν.Τσιφόρου, που παρουσιάστηκε από το Μουσικό σχολείο Πρέβεζας. Ως παιδαγωγός ο Παναγιώτης άρχισε να διδάσκει το πρόγραμμα International Baccalaureate (IB Diploma) στη Σχολή Μωραΐτη από το 2012 έως σήμερα, όπως και σε διάφορα άλλα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, καθώς και πιάνο σε Μουσικά σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και ιδιωτικά σε συνεργασία με το ABRSM grade system των Βασιλικών κολεγίων του Λονδίνου. Επιπλέον ασχολήθηκε με τη διδασκαλία παιδικών χορωδιών στο Δημοτικό Ωδείο Άργους και στη μουσική σχολή Εστουδιαντίνα στην Αθήνα.
Η Ευαγγελία Σταύρου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Το 2007 ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα drums στην μουσική σχολή Modern Music School του Γεώργιου Μεταλλινού σε ένα τετραετές πρόγραμμα με δάσκαλο τον Ζαχαρία Πινακουλάκη και έπειτα φοίτησε στο διετές επαγγελματικό πρόγραμμα στην ίδια σχολή με υπεύθυνο σπουδών τον Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη.
Συνέχισε σπουδές στα ωδεία Γιώργος Φακανάς και Music For παρακολουθώντας μαθήματα μουσικής και συμμετέχοντας σε Jazz Ensemble. Το 2020 μπήκε στο 3ετες μεταπτυχιακό κύκλο μαθημάτων πάνω στο σύστημα Orff Schulwerk. Από το 2019 ως το 2022 δίδαξε drums στο Art Music School. Έχει συμμετάσχει σε μουσικά φεστιβάλ όπως το 1st First Django Festival με τους Swing A Zoo, συναυλία με την Big Band “Take the B Train”, Μουσικοθεατρικές παραστάσεις «Play it again sam» και «Ο Ξεπεσμένος Δερβίσης» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Έχει ακόμη συμμετάσχει στην όπερα για παιδιά: «Ο Πέτρος και ο Λύκος» και έχει κάνει live συναυλίες με τους Operation-B , Swing A Zoo, Gloire Carton,Roy Kaliva Quartet, Panagiotis Pitsakis Quartet, Petros Zorbas Trio κ.α. Από το 2017 συμμετέχει στην μπάντα Alone Together trio με τους οποίους έχει κυκλοφορήσει τον πρώτο τους δίσκο «Cycle Of Life»
Η υψίφωνος Αλίκη Παππά γεννήθηκε στους Αγ. Σαράντα της Β. Ηπείρου. Αποφοίτησε από το Πειραματικό Μουσικό Λύκειο Παλλήνης και συνέχισε τις σπουδές της στη βυζαντινή μουσική, στο τμήμα Ψαλτικής Μουσικής της Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Ηρακλείου Κρήτης. Είναι επίσης πτυχιούχος του Ειδικού Αρμονίας και διπλωματούχος στη Μονωδία από το ωδείο Νικόλαος Μάντζαρος υπό την καθοδήγηση της Μάιρας Μηλολιδάκη. Το 2021 εισήχθη στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου με ειδικότητα στο κλασικό τραγούδι με καθηγήτρια την Ρόζα Πουλημένου. Έχει συμμετάσχει ενεργά σε πολυπληθή master classes λυρικού τραγουδιού και μελοδραματικής με καταξιωμένους καλλιτέχνες και δασκάλους όπως Θ.Γλυνάτση, Δ.Τηλιακό, G.Maresta, Monica FedykKlimaszewska, Julija Stupnianek-Kalèdiene.
Το πρώτο καλλιτεχνικό της αποτύπωμα ως σολίστ ηχογραφήθηκε το 2020 με πιανίστα τον Παναγιώτη Μάρκο, πάνω σε δέκα ποιήματα Τάνκα (Τάνκα-Ιαπωνική Ποίηση) της Αναστασίας Πεπέ μελοποιημένα από τον συνθέτη Κώστα Αγουρίδη. Το 2021 συμμετείχε στην δισκογραφική δουλειά «Μιαν Άνοιξη και Μόνο» του συνθέτη Γιάννη Αργυρόπουλου στο τραγούδι Βαρκούλα Μόνη, σε στίχους Γιάννη Κυριαζή που κυκλοφόρησε από την δισκογραφική musicmirror. Η μέχρι τώρα δραστηριότητά της περιλαμβάνει εμφανίσεις της σε ρεσιτάλ ως σολίστ λυρικού τραγουδιού σε συνεργασίες με τους, Β.Χατζηκουμπάρογλου, Δ.Ανούση κ.α., καθώς και τη συμμετοχή της σε ποικίλα χορωδιακά και ολιγομελή φωνητικά σύνολα όπως τη «Χορωδία του Πανεπιστημίου Κρήτης», το «Melisma chorus» και «Take Five vocal ensemble» με πολλές δράσεις στο ενεργητικό τους σε χώρους τέχνης, φεστιβάλ και διαγωνισμούς. Στις πιο πρόσφατες εμφανίσεις του 2023, συμπεριλαμβάνονται, ο ρόλος της Διδώς από την όπερα «Διδώ και Αινείας» του H. Purcell με την συνοδεία συμφωνικού ορχηστρικού και φωνητικού συνόλου του Ιονίου Πανεπιστημίου στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης στην Κέρκυρα, καθώς και θρησκευτικά έργα από το Ρομαντισμό που παρουσιάστηκαν με συνοδεία πιάνου στον καθολικό καθεδρικό ναό (Duomo) στην Κέρκυρα. Επίσης πραγματοποιήθηκαν εμφανίσεις με ρετρό αλλά και έντεχνο ρεπερτόριο, σε χώρους τέχνης ανά την Ελλάδα σε συνεργασίες με καταξιωμένους μουσικούς, όπως τον, Γ.Αργυρόπουλο, τον Π.Μάρκο, & τους Athens Tango Ensemble. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται συστηματικά με τη φωνητική παιδαγωγική σε νέους σπουδαστές κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού.Καθηγητές Τμημάτων
