Θεατρικό Εργαστήρι
Το παιχνίδι είναι ο πιο διασκεδαστικός και αποτελεσματικός τρόπος να μάθει κανείς τον κόσμο και αυτό είναι κάτι που τα παιδιά γνωρίζουν πολύ καλά.

Αυτός είναι και ο λόγος που δε σταματούν να παίζουν και που όσο μεγαλώνουν επινοούν όλο και πιο δύσκολα και περίπλοκα παιχνίδια. Το θεατρικό παιχνίδι τα φέρνει σε επαφή με την πιο δημιουργική τους πλευρά, τα βοηθάει να εμπιστεύονται τον εαυτό τους, να λειτουργούν ομαδικά, να ακούνε και να ακούγονται. Τα ερεθίσματα που παίρνει το παιδί από τις μουσικές και τις ιστορίες που συναντάει στο θεατρικό παιχνίδι, γίνονται ένα πλούσιο υλικό, αρχικά για να αυτοσχεδιάσει χτίζοντας ρόλους στα παιχνίδια έκφρασης, κι έπειτα ακολουθώντας τα στη ζωή του ώστε να χτίσει τη δική του μοναδική προσωπικότητα.

theatro-erg

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥΣτο τμήμα τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μουσικοκινητικά παιχνίδια, παιχνίδια έκφρασης, δραματοποιήσεις λαϊκών παραμυθιών και μύθων αλλά και επινόηση πρωτότυπων ιστοριών!
Γίνονται δεκτά παιδιά από 3,5 έως 12 ετών.

Το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι για το σχολικό έτος Σεπτέμβριος 2017 – Ιούνιος 2018 λειτουργεί κάθε Παρασκευή με δύο τμήματα:

• 17.00-18.00 για παιδιά ηλικίας από 3,5 έως 6 ετών
• 18.00-19.00 για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών


Τηλ. Επικοινωνίας - Εγγραφές: 2741022385 (καθημερινά 16.00 - 21.00)