Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κα Σίσσυ Παυλοπούλου στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα!

Την Κόρινθο και το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα επισκέφτηκε η κα Σίσσυ Παυλοπούλου τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017.

Την υποδέχθηκε ο πρώτος πολίτης της πόλης, ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και η κα Χρισταρά, Πρόεδρος Δ.Σ. του ιδρύματος.

Παρευρέθηκαν ο κ. Γιώργος Τσόγκας, Βουλευτής Σύριζα Κορινθίας, η κα Στάμου εκπρόσωπος της Ολυμπίας Οδού και σύσσωμο το Δ.Σ. του Καλογεροπούλειου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πραγματοποίηση της παράστασης «Πέτρος και Λύκος» από το Kaloys Quintet στο 6ο Δημοτικό Σχολείο. Παράσταση που τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης και ενημέρωσης για τις δραστηριότητες του ιδρύματος από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Μαυρόπουλο συζητήθηκαν δύο σημαντικές πρωτοβουλίες που από κοινού σχεδιάζουν να υλοποιήσουν ο Δήμος Κορινθίων και το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα και αφορούν την ίδρυση Συμφωνικής Ορχήστρας αλλά και τη διοργάνωση εκδηλώσεων για την Ευρωπαική Ημέρα της Μουσικής.