Μουσείο Ισθμίας 18 Σεπτεμβρίου 2024
Ο Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ισθμίας και το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα συνέπραξαν στη διοργάνωση μιας όμορφης βραδιάς Πανσελήνου!🌕
Η 20μελης 🎼“Kaloy Youth Orchestra” του Fondation Kaloy – Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού κατά τη βραδιά της πανσελήνου μας παρουσίασε ένα πρόγραμμα με αγαπημένα μουσικά θέματα από τις μεγάλες ταινίες της 7ης τέχνης σε Διεύθυνση & Ενορχήστρωση του Παναγιώτη Θεοδοσίου, όπου ο ήχος της βροχής και οι κεραυνοί υπήρξαν μέρος του σκηνικού!
⛈Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τη βροχή, οι νέοι μουσικοί δεν πτοήθηκαν και σε παρεΐστικη ατμόσφαιρα μας προσέφεραν μια 👌αξέχαστη μουσική βραδιά, γεμάτη μελωδίες και συναίσθημα. Η επιλογή των κομματιών αποζημίωσε, για τη μικρή ταλαιπωρία λόγω της καταιγίδας, τους παραβρισκόμενους για την υπομονή τους και την καλή τους διάθεση!
👏Η αφοσίωσή των νέων της “Kaloy Youth Orchestra” και η υψηλή καλλιτεχνική τους απόδοση απέδειξαν την ποιότητα και το ταλέντο της ορχήστρας, προσφέροντας σε όλους μας ένα εξαιρετικό μουσικό αποτέλεσμα και για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς και στον μαέστρο του Παναγιώτη Θεοδοσίου (Panagiotis Theodossiou)!
👏Επίσης πολλά συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε στο Fondation Kaloy – Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού και στον Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ισθμίας για την εξαιρετική συνδιοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και στους αξιέπαινους ανθρώπους του Αρχαιολογικού Μουσείου Ισθμίας για την υπέροχη φιλοξενία! 🙏
Το ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ WeLove Corinth & Corinth Greece ήταν εκεί, δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του 📸 Paris Dionisopoulos
We 💙 Corinth!
Ευχαριστούμε για το ρεπορτάζ τον κ. Πάρη Διονυσόπουλο.