Το Fondation Kaloy – Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων εξωστρέφειας που υλοποιεί με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου εκδηλώσεων σε όλη την Κορινθία, συμπράττει με το Λαογραφικό Linos Museum, στον Σολομό Κορινθίας και σας προσκαλεί την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020, σε μια μοναδική βραδιά πολιτισμού που περιλαμβάνει:

● Ειδική ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου, στις 20:00
● Συναυλία με κουαρτέτο βιολοντσέλων, στις 21:00

Τέσσερις βιολοντσελίστες με κοινή αγάπη για τη μουσική δωματίου και το ηχόχρωμα του κουαρτέτου βιολοντσέλων συναντιούνται. Μέσα από ένα πρόγραμμα που απλώνεται από την μπαρόκ εποχή, τον ρομαντισμό, τα τάνγκο και φτάνει στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες, ο Αλέξανδρος Χαραλάμπους, η Λευκή Κολοβού, ο Σταύρος Παργινός και η Λυδία Παναγιωταρέα θα ερμηνεύσουν γνωστές μελωδίες με τον ιδιαίτερο ήχο του TETRARTE, στο Μουσείο Λινός.

Υπό τη σκιά του Ακροκορίνθου, στο κέντρο μιας πέτρινης χωριάτικης πλατείας, εκεί μπροστά στο παραδοσιακό καφενείο, το κελάρι και το παλιό σχολείο που στέκονται αγέρωχα στον χρόνο ψιθυρίζοντας ιστορίες στους επισκέπτες.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.
Μετά την έναρξη η είσοδος δεν είναι δυνατή.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη οργάνωσης της εκδήλωσης, κ. Νάνσυ Γιαννιδάκη στο τηλέφωνο 6937 11 77 26

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Kαλογεροπούλειο Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού
Αράτου 74, Κόρινθος
τηλ. 2741 0 22 385
fondationkaloy.com

Λαογραφικό Μουσείο Λινός
Ε.Ο. Κορίνθου – Άργους, Σολομός
τηλ. 2741 0 72 041, 6936 500 592
linosmuseum.gr

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές της εκδήλωσης: ΦΥΡΚΟ ΑΒΕΕ – Fyrko S.A. και Pietris Catering

Χορηγός Επικοινωνίας: sfedona.gr

20:00-21:00
Ξενάγηση στο Μουσείο Λινός
21:00-22:00
Συναυλία Tetrarte – 4 cello
22:00-23:00
Δεξίωση