Με ευχές Αγάπης από τον Αιδεσιμότατο πατέρα Ιωάννη Μαυραγάνη που παραβρέθηκε στην εκδήλωση μας ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ.κ.Διονυσίου έκλεισε η εκδήλωση που ετοίμασε η Σοπράνο κ.Κατια Πάσχου καθηγήτρια φωνητικής του Καλογεροπούλειου Ωδείου.

Η αγάπη όλα τα συγχωρεί , πάντα πιστεύει πάντα ελπίζει,πάντα υπομένει ,δεν λογίζεται το κακό ……έτσι τελείωσε το παραμύθι που έγραψε, σκηνοθέτησε η κ.Πάσχου και παρουσίασε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Καλογεροπούλειου παρουσία γονιών και φίλων του Ιδρύματος.

Συντελεστές οι μαθητές των τάξεων του.Αλεξη Θεοφυλάκτου (βιολί),του κ Στέφανου Χατζηαναγνώστου ( φλάουτου) και κ.Κάτιας Πάσχου ( φωνητικής) που στο πιάνο συνόδευσε η κ.Πόπη Μαλαπάνη.

Μεγάλη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους μαθητές όλο αυτό το δρώμενο, αφού είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την πρόοδο τους και να είναι επί σκηνής αρκετή ώρα με συνέπεια ,πειθαρχία αλλά και χαρά δημιουργίας.

Το χειροκρότημα έδειξε τον ενθουσιασμό των παρευρισκομένων και το Εύγε που άκουσαν μετά το πέρας της εκδήλωσης ,τους έκαναν υπερήφανους.

Τι καλύτερο να ξεκινάς τις Άγιες μέρες ,με μουσική ,όμορφους ανθρώπους ,ευχές για Αγάπη και να βλέπεις ανθρώπους της Τέχνης που μεσουρανούν στις μεγάλες σάλες, να συνεργάζονται για το καλό των μαθητών τους.

Όλους σας ευχαριστούμε για το παράδειγμα.

Τιμητική παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Ευρωστίνης κ.Ελίνας Μενούνου.

Καλά Χριστούγεννα