Αυτό το Δεκέμβριο, το El Sistema Greece έχει την τιμή και τη μεγάλη χαρά να φιλοξενεί τη σολίστ φλάουτου, μουσικό δωματίου και παιδαγωγό Francesca Canali.

Με επιτυχημένες εμφανίσεις στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, βραβεία καθώς και διδακτορικό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Mozarteum στο Σάλτσμπουργκ, η Francesca Canali αποτελεί μια περιζήτητη παιδαγωγό και δασκάλα σε διεθνή masterclass, σεμινάρια και εργαστήρια. Ζει το Σάλτσμπουργκ και είναι καθηγήτρια φλάουτου και μουσικής δωματίου στο Kalaidos Musikhochschule της Ελβετίας και στο Landes Musikschulwerk στην Αυστρία. Επιπλέον, επισκέπτεται τακτικά ως προσκεκλημένη καθηγήτρια ξύλινων πνευστών διεθνείς ορχήστρες νέων και συμμετέχει ως ομιλήτρια σε πολλά συνέδρια και μουσικά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Η διακεκριμένη μουσικός θα βρίσκεται στην Αθήνα από τις 3-10 Δεκεμβρίου και θα ακολουθήσει ένα έντονο πρόγραμμα, παρακολουθώντας μαθήματα σε όλες τις δομές του El Sistema Greece .

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της προσφέρουμε ένα δωρεάν masterclass για τους σπουδαστές φλάουτου αλλά και άλλων ξύλινων πνευστών του Καλογεροπούλειου Ωδείου σήμερα Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 17:00.

Η εκδήλωση γίνεται με την με την υποστήριξη του Δήμου του Σάλτσμπουργκ (Realised with the support of the City of Salzburg’/’thanks to the support of the City of Salzburg)