Ο Στέλιος Μένος, έμπειρος καθηγητής και δεξιοτέχνης θα είναι μαζί μας την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου από τις 17:00 ως τις 20:00, αλλά και κάθε Πέμπτη για να σας υποδεχθεί!

Σας περιμένουμε!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κιάτο. Ξεκίνησε μαθήματα στο ταμπούρο σε ηλικία 6 ετών ως μαθητευόμενος στην Φιλαρμονική Κιάτου υπό την διεύθυνση του Νικήτα Σπούλου και αργότερα συνέχισε με πνευστά (Τζένις, φλικόρνο). Συμμετείχε σαν ντράμερ σε τοπικές μπάντες και σε ηλικία 15 χρονών ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα σε τοπικά νυχτερινά κέντρα.Το1995 συνεργάστηκε με τον Γιάννη Σπανό στην «Οδό Αριστοτέλους» στο Κιάτο. Παράλληλα ξεκίνησε σπουδή στα drums με δάσκαλο τον Γιώργο Μεταλληνό στο RHYTHM SECTION INSTITUTE. Αφού τελείωσε την Μουσική σχολή, συνέχισε κατά την περίοδο 2000 έως 2010, μαθήματα στα drums με τους Γιώργο Τρανταλίδη, Σπύρο Παναγιωτόπουλο, Στέφανο Δημητρίου, Γιάννη Σταυρόπουλο, Νίκο Σιδηροκαστρίτη και Κώστα Αναστασιάδη. Επίσης συμμετείχε σε σεμινάρια με τους David Garibaldi, Thomas Lang, Jojo Mayer, Steve Smith και Dom Famularo. Από το 1998 έως το 2010 συνεργάστηκε με τον Γιάννη Πλούταρχο στο νυχτερινό κέντρο «Αθηναία» στο Κολωνάκι, με τον Τάκη Ζαχαράτο και τον μαέστρο Νίκο Δανίκα, σε μουσικές σκηνές της Αθήνας σε συνεργασία με την Μόρφω Τζαϊρέλη και τον Μιχάλη Άνθη, με την Αναστασία Μουτσάτσου, Λένα Αλκαίου, Λάμπρο Καρελά στη Μουσική Σκηνή «13 Φεγγάρια», συμμετείχε στη Ζωντανή Ηχογράφηση του Δίσκου «13 Φεγγάρια Live» με την Αναστασία Μουτσάτσου και την Μαρίνα Σκιαδαρέση, όπως και σε συναυλίες και παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα.(Μουσική σκηνή Υδρόγειος στη Θεσσαλονίκη, Μύλος Θεσσαλονίκης, Μύλος Λάρισας, Μουσική Σκηνή ΜΕTRO).Επίσης συνεργάστηκε με τον Γιώργο Μαργαρίτη, με τον Γιάννη Σπανό στην Μουσική Σκηνή ΜΑΡΚΙΖΑ στο Κιάτο, με την Κατερίνα Κούκα στην Πλάκα και στη Μουσική Σκηνή Μέδουσα, όπως και σε καλοκαιρινές συναυλίες στην Ελλάδα και στο Ισραήλ. Επίσης συνεργάστηκε με τον Τάκη Σούκα, τον Μιχάλη Δημητριάδη, και την Κωνσταντίνα. Το 2009 διορίστηκε στην Φιλαρμονική Κορίνθου.

Το 2011 έως σήμερα συμμετέχει στην Λαϊκή Ορχήστρα Δήμου Κορινθίων σε διάφορες εμφανίσεις στον Νομό Κορινθίας πλαισιώνοντας καλλιτέχνες όπως οι: Θανάσης Πολυκανδριώτης, Παντελής Θαλασσινός και Βασίλης Λέκκας. Έχει διδακτική εμπειρία ως καθηγητής Drums από το 2003 έως σήμερα, στη Φιλαρμονική Κορίνθου, στον Μουσικό Σύλλογο «Ορφέας» στις Κρήνες Κορινθίας, στο Κορινθιακό Ωδείο, στο Ωδείο Ίλιον, καθώς και σε ιδιαίτερα μαθήματα.