Υπερήφανοι για τους αγαπημένους μας σπουδαστές Αργύρη Μυρικνόπουλο, Λίζα Ραζγκόνοβα και Μάρκο Ραζγκόνοβ, μαθητές της Τάξης Βιολιού του καθηγητή μας Αλέξη Θεοφυλάκτου, που επιλέχθηκαν για να συμμετέχουν στην ορχήστρα Camerata Junior των “Φίλων της Μουσικής” του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών μετά από την προγραμματισμένη ακρόαση του οργανισμού. Για πρώτη φορά από το 2010 συμμετέχουν παιδιά από την Κόρινθο στην Καμεράτα.

Η Ομαδική Μουσική διαπαιδαγώγηση που παίρνουν από την Kaloy Youth Orchestra, τη Νεανική Ορχήστρα του Καλογεροπούλειου, τα παιδιά πάντα θα τους ωθεί στην πρόοδο!

(Σχόλιο από τους Λίζα Ραζγκόνοβα και Μάρκο Ραζγκόνοβ:

“Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!

Πέρυσι δεν παρακολουθησαμε μαθήματα βιολιού, αλλά χάρη στη συμβουλή της κυρίας Μαρία Χρισταρά και τις συνθήκες που δημιούργησε, πήγαμε στη Νεανική Ορχήστρα του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος, όπου συναντήσαμε τον αγαπητό μουσικό Μαέστρο Θεοδοσίου, ο οποίος πίστεψε σε εμάς και ετοίμασε την παράστασή μας με κονσέρτο για δύο βιολιά του Βιβάλντι.

Αγαπάμε πολύ τη Νεανική Ορχήστρα του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος και θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε αυτή την υπέροχη μουσική μαζί.

Λίζα και Μάρκος.”

Τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε με αγάπη για όλα τα παιδιά!