Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι οι συμμετοχές στο διαγωνιστικό μέρος του προγράμματος «Ακούμε τους Νέους» έφτασαν τις 56, δηλαδή σχεδόν διπλάσιες από το αναμενόμενο!

Αυτός ο αριθμός επιβεβαιώνει ότι το πρόγραμμα καλύπτει μια ουσιαστική ανάγκη προβολής των νέων καλλιτεχνών.

Η πρώτη φάση της αξιολόγησης θα ολοκληρωθεί μέχρι τη Μ.Δευτέρα από τη επιτροπή που αποτελείται από τους Θοδωρή Τζοβανακη, Σπύρο Μουρίκη, Νίκο Μάνδυλας και Παναγιώτη Θεοδοσίου. Η επιτροπή θα καταλήξει σε 10 υποψήφιους, από τους οποίους ο κ. Γιάννης Βακαρέλης θα επιλέξει τους τελικούς τρεις καλλιτέχνες.
Στόχος μας είναι την εβδομάδα μετά το Πάσχα να προγραμματίσουμε τα ατομικά ρεσιτάλ των διακριθέντων νέων.

Στο πλαίσιο της δράσης «Στη συχνότητα του κλασικού» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Απριλίου το ρεσιτάλ της καθηλωτική Ντόρας Μπακοπούλου για τους σπουδαστές και τους φίλους του Καλογεροπούλειου σε κλιμα ευφορίας και συγκίνησης.
Η επόμενη συναυλία της δράσης «στη συχνότητα του κλασικού» είναι ένα ρεσιτάλ κιθάρας τον Ιούνιο.

Την Κυριακή 23/04/23 στο πλαίσιο της δράσης Νεανικές Κυριακές τα ορχηστρικά σύνολα του Καλογεροπούλειου θα παρουσιαστούν στην αιθουσα συναυλιών του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός». Η ορχήστρα εγχόρδων, η Big Band και η νεανική ορχήστρα υπό την καθοδήγηση των Παναγιώτη Θεοδοσίου, Κορνέλιας Βολοςένκο Γκολφίνου, Σωτήρη Σαπέρα και σε συνεργασία με τη σοπράνο Κάτια Πάσχου και τις μαθήτριες από την τάξη της μονωδίας Αλεξάνδρα Τσούκαλου και Μελίνα Σούπουλη θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα διανθισμένο με επιλογές από το κλασικό, μοντέρνο και τζαζ ρεπερτόριο και μουσική από τον κινηματογράφο.