Μετά την εναρκτήρια συναυλία της νικήτριας του διαγωνισμού Αριέτας Λιάτση στις 28 Μαΐου με χαρά είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε όλες τις συναυλίες του προγράμματος «Ακούμε τους Νέους» μέχρι τις αρχές Αυγούστου 2023.

Οι συναυλίες αυτές αφορούν ρεσιτάλ των νικητών του διαγωνισμού, καθώς και την μεγάλη τους κοινή συναυλία στην Αρχαία Μεσσήνη.

Ακολουθούν αναλυτικά ημερομηνίες και οι χώροι διεξαγωγής των συναυλιών:

● 17 Ιουλίου 2023, Βουλευτικό Ναυπλίου σε συνεργασία με το Ωδείο Ναυπλίου:
Ρεσιτάλ τσέλου της Μαρίας- Έλλης Πετρίδου.

● 18 Ιουλίου 2023, Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Κορίνθου: Ρεσιτάλ τσέλου της Μαρίας-Έλλης Πετρίδου. Η συναυλία αυτή θα ηχογραφηθεί και θα αναμεταδοθεί από το Τρίτο Πρόγραμμα

● 24 Ιουλίου 2023, θέατρο Αρχαίας Μεσσήνης σε συνεργασία με το σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ: Κοινή συναυλία των επιτυχόντων του διαγωνισμού (Αριέτα Λιάτση,
Μαρία-Έλλη Πετρίδου, Αγγελική Γιαννοπούλου) σε έργα μουσικής δωματίου. Μαζί τους συμπράττουν οι αναγνωρισμένοι σολίστ Νίκος Μάνδυλας (βιολί) και Ηλίας Σδούκος (βιόλα). Θα παρουσιαστούν εμβληματικά έργα μουσικής δωματίου για τρίο και κουιντέτο με πιάνο των Brahms, Schubert και Dvorak.

● 30 Ιουλίου 2023, Μέγαρο Μουσικής Καλαμάτας στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Διεθνείς Ημέρες Μουσικής Καλαμάτας»: Ρεσιτάλ πιάνου της Αγγελικής Γιαννοπούλου.

● 2 Αυγούστου 2023, προαύλιος χώρος Παναγίας Ελεήστριας στην Κορώνη σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης και σε χώρο ενδιαφέροντος του
Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου: Ρεσιτάλ πιάνου της Αγγελικής Γιαννοπούλου.

● 19 Αυγούστου 2023, προαύλιος χώρος Αγίου Γεράσιμου Ερμιονίδας σε συνεργασία με το Δήμο Ερμιονίδας και σε χώρο ενδιαφέροντος της οικογένειας ΦΟΥΡΛΗ: Ρεσιτάλ τσέλου της Μαρίας- Έλλης Πετρίδου. Μαζί της συμπράττουν ο διεθνούς φήμης βιολονίστας Γιώργος Δεμερτζής και η Πόπη Μαλαπάνη στο πιάνο.